Ви хочете стати оптовим покупцем?

Оптовими Покупцями ТОВ «ВІВАСАН-Україна» можуть стати належним чином зареєстровані суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні особи та фізичні особи підприємці).

Суб’єкти підприємницької діяльності, які виявили бажання стати оптовими покупцями, можуть отримати базову інформацію про умови продажу товарів (асортимент, діючі оптові ціни, систему знижок, умови поставки тощо) електронною поштою. Для цього, будь ласка, заповніть наведену нижче форму зворотного зв’язку, та вкажiть данi:

  Для юридичних осіб:

  1. Назва юридичної особи;
  2. Код ЄДРПОУ;
  3. ПІБ контактної особи;
  4. Номер контактного телефону;
  5. Адреса скриньки електронної пошти для листування;
  6. Місто (область) здійснення торговельної діяльності;
  7. Iнше.

  Для фізичних осіб-підприємців:

  1. ПІБ;
  2. Ідентифікаційний номер;
  3. Номер контактного телефону;
  4. Адреса скриньки електронної пошти для листування;
  5. Місто (область) здійснення торговельної діяльності;
  6. Iнше.

Оптовими покупцями ТОВ «ВІВАСАН-УКРАЇНА» вважаються особи, які уклали компанією відповідний договір поставки товарів. Актуальна інформація для осіб, які набули статусу оптового покупця, знаходиться у розділі «Інформація для оптових покупців».

Відомості про умови роздрібного придбання товарів ВІВАСАН у відповідному регіоні Ви можете отримати електронною поштою, якщо заповните відповідну форму зворотного зв’язку (ПІБ, місто (регіон), контактний телефон, адреса скриньки електронної пошти).



Форма зворотнього зв'язку

Ви хочете стати оптовим покупцем? У Вас виникли питання? Заповніть Форму зворотнього зв'язку і натисніть "Відправити", наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.












«Шановний відвідувачу! Повідомляємо Вас, що Внесення Вами Ваших персональних даних фізичної особи у форму зворотнього зв’язку означатиме Вашу добровільну згоду на їх обробку ТОВ «ВІВАСАН-УКРАЇНА», якщо ви даєте згоду на обробку персональних даних– відзначте поле галочкою. Прочитати докладно про згоду на обробку персональних даних 

Підписка на розсилку повідомлень про акції
Пiдписка для покупцiв Вiвасан
Дiзнайтесь про Акцiї та Знижки вiд компанiї ВIВАСАН, пiдпишiться на розсилку повідомлень про акції!
Якщо Ви бажаєте ВІДМОВИТИСЯ від розсилки про акції та знижки від компанії Вівасан, напишіть нам листа через форму зворотнього зв'язку у розділі "Як стати оптовим покупцем?". Або зверніться до свого регіонального менеджера. Прочитати детально про відписку
Всі права захищені
© 2010-2021 vivasan